Samenwerken

OpStreek vindt het belangrijk samen te werken met diverse organisaties in de regio op  het gebied van muzikale en culturele vorming.

Met de komst van dirigent Berend Stumphius heeft Opstreek contact met het Keizerstad Jeugd Orkest (KJO) uit Nijmegen.We werken samen op het gebied van werving en organisatie van een repetitieweekeinde.

OpStreek neemt deel aan de activiteiten van de Heuvelrug Muziekschool in Doorn.  ( http://www.heuvelrugmuziekschool.nl )

OpStreek is lid van de Muziekcirkel in Driebergen. Elfriede Kooreman is een van onze trouwe repetitoren. ( http://www.muziekcirkel.nl/home )

Er is regelmatig contact met de Zeister Muziekschool. ( http://www.zeistermuziekschool.nl). In seizoen 2014-2015 heeft OpStreek en het strijkersensemble gezamenlijk gewerkt en uitgevoerd tijdens het zomerconcert van OpStreek en Night of the Proms van de Zeister Muziekschool)

In 2014 heeft TopStreek op projectbasis samen met de Jeugdtheaterschool Driebergen de Sound of Music uitgevoerd.( http://jtsdriebergen.nl )

In 2017 heeft OpStreek een concertweekend georganiseerd met het Juniororkest van het AJSO uit Almere. Beide orkesten zijn bij elkaar op bezoek geweest en hebben op elkaars Nieuwjaarsconcert opgetreden. Ook zijn er een paar stukken gezamenlijk gespeeld. Beide orkesten vulden elkaar heel goed aan.