Rabobank Clubactie

 

Oproep aan alle leden en aan de bezoekers van deze website
Het is voor OpStreek belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor een harp!

OpStreek wil graag een harp aanschaffen, zodat kinderen die harp spelen makkelijker mee kunnen doen met het orkest (nu is het vervoer van hun eigen harp naar de wekelijkse repetities vaak een drempel om mee te doen).

Mensen die ervaring hebben met de Clubkas Campagne vertelden dat vorig jaar één stem ongeveer 14 euro waard was. Omdat elk jaar meer clubs mee gaan doen is de verwachting dat het bedrag per stem dit jaar iets lager uitvalt, maar het heeft dus zeker zin om er enige moeite voor te doen!!

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op OpStreek tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Hoe werkt het?

Van 25 oktober t/m 8 november 2017 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid mag in totaal vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club.

 Wie kunnen stemmen?

Mensen die klant zijn bij de Rabobank én lid van Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Hoe weet je of je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug?

Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’.

Hoe kan je lid worden van Rabobank Rijn en Heuvelrug?

Ben je nog geen lid, maar wel klant? Dan kan je lid worden t/m 20 oktober 2017. Het lidmaatschap aanvragen kan via www.rabobank.nl/rh, onder het kopje ‘De voordelen van het lidmaatschap’.

Hoe kan je stemmen?

Vanaf 25 oktober ontvang je via de mail van de Rabobank een persoonlijke stemcode.

NB: je mailadres moet dan wel bekend zijn bij de Rabobank. Dit kun je ook checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’.

Wij helpen Jonathan en Jonathan helpt ons

Wij zijn een kleine vereniging en zullen minder stemmen verzamelen dan bijv. een grote voetbalclub. Zo zijn er meer kleine verenigingen.

We hebben met drumfanfare Jonathan afgesproken dat we elkaar proberen te helpen: wij vragen iedereen die op ons stemt om ook op Jonathan te stemmen. En andersom vraagt Jonathan hun stemmers om ook op ons te stemmen. Dat helpt!

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/rh.
Bedankt voor jouw steun!

Groeten van OpStreek

 

 

 

Deze inhoud is alleen zichtbaar voor leden van OpStap of OpStreek. Log in indien je een bestaande lid bent. Nieuwe leden kunnen hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld