Daan Welle begint als nieuwe dirigent bij OpStreek op 7 september

Daan Welle is de nieuwe dirigent van OpStreek. We verheugen ons zeer op de samenwerking met Daan. Daan Welle speelde als kind kort piano en slagwerk, maar koos op 9-jarige leeftijd voor trombone. Al snel ging zijn voorkeur uit naar het spelen in een symfonieorkest en deed hij o.a. ervaring op bij het Almeers Jeugd Symfonie Orkest en Jeugdorkest Nederland. Daan studeerde een aantal jaar trombone aan het Conservatorium van Amsterdam, maar stapte uiteindelijk over op de Opleiding Docent Muziek. Op deze opleiding ontdekte Daan dat hij als docent en dirigent zijn liefde voor samenspelen op een nieuwe generatie over kan brengen. Naast zijn werkzaamheden bij OpStreek is Daan ook dirigent bij Leerorkest Stichtse Vecht. Verder is hij trombonist bij musicalorkesten, trombonedocent bij CKV Almere en docent muziek in het primair en voortgezet onderwijs.

De eerste repetitie is op 7 september om 18.00 uur (17.45 uur  aanwezig) in de Grote Tuinzaal op Landgoed De Reehorst (naast station Driebergen-Zeist)Foto

Deze inhoud is alleen zichtbaar voor leden van OpStap of OpStreek. Log in indien je een bestaande lid bent. Nieuwe leden kunnen hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld