activiteiten komende periode

Samenwerkingsproject Zeister Muziekschool
Samen met het strijkersorkest van de Zeister Muziekschool gaan we een concertje voorbereiden en uitvoeren. De dirigente, Pauline Kostense van de Muziekschool heeft een stuk van Vivaldi geselecteerd, Martin heeft twee stukken uit het populaire segment uitgekozen: Lord of the Dance en The Lion King.
De stukken worden eerst afzonderlijk voorbereid waarna vier gezamenlijke repetities volgen. De muziekschool komt twee keer op bezoek bij onze repetitie, en wij gaan twee keer op bezoek bij de Muziekschool. Concreet betekent dit dus voor ons 2 extra repetities:

dinsdag 19 mei om 17.30 – 18.30 op de Muziekschool in Zeist

(maandag 25 mei om 18.00 – 19.00 bij OpStreek)

dinsdag 16 juni om 17.30 – 18.30  uur op de Muziekschool in Zeist

(maandag 22 juni om 18.00 – 19.00 uur generale repetitie bij OpStreek)

We gaan deze stukken twee keer voor publiek spelen. Tijdens ons zomerconcert is het een onderdeel van het programma. En we treden een keer in Zeist op. Op 4 juli spelen we tijdens Sounds of the City (ergens buiten) of ’s avonds bij een concert van de muziekschool in FIGI.

Samenwerkingsproject Muziekschool Utrechtse Heuvelrug

Op zaterdag 30 mei om 15.00 uur geven we een mini-concertje in de binnenruimte/hal van het Cultuurhuis in Doorn. We spelen ongeveer 20 minuten. Daarna komen de leerlingen van de muziekschool er bij om samen te spelen en kennis te maken met het orkest. De muziek (A little bit of Billy) hebben ze van te voren gekregen en geoefend met de docenten. Het stuk wordt eerst samen geoefend en tot slot helemaal doorgespeeld. Daarna is er een klein concertje van de docenten van de muziekschool.

Dag der Kunsten

Op 21 juni doen we mee met de Dag der Kunsten in Zeist.

Zomerconcert

Ons jaarlijkse zomerconcert vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 juni, 19.30 uur. Het is de bedoeling dat we die dag ook oud-leden uitnodigen om mee te spelen nadat er gerepeteerd is. Hoe die dag precies wordt ingevuld weten we nog niet maar voor de agenda is het handig om in ieder geval ook de middag te reserveren.

Geen vervangende activiteit orkestweekend

We hebben geprobeerd nog een activiteit te organiseren ter vervanging van het orkestweekend. Dit is om agenda technische redenen niet gelukt. De komende periode is altijd erg druk met activiteiten en vrije dagen. We hebben besloten dit jaar dus niet iets dergelijks te organiseren. Omdat iedereen wel al betaald heeft voor het weekend, gaan we dit geld reserveren voor het weekend van volgend jaar. De leden die dit jaar voor het weekend hebben betaald hoeven dat volgend jaar dus niet.

Deze inhoud is alleen zichtbaar voor leden van OpStap of OpStreek. Log in indien je een bestaande lid bent. Nieuwe leden kunnen hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld